Welkom op mijn site!

Ik ben Manon en heb al heel lang een grote hobby: fotograferen... 
Het is ooit begonnen met foto’s maken tijdens reizen, mensen fotograferen, maar ook bijvoorbeeld natuur en gebouwen op een mooie manier vastleggen.   
Na een korte opleiding bij Fotogram in Amsterdam, volg ik nu geregeld een cursus om mijzelf te verbeteren en mij nóg meer te verdiepen in verschillende soorten fotografie.

Momenteel “focus” ik vooral op het maken van een mooie portretfoto, met nadruk op het zo natuurlijk mogelijk vastleggen van mensen, een foto waar gevoel en emotie uit spreekt. Een aantal jaren geleden heb ik diverse foto-opdrachten op verzoek gedaan  en vond dit zo leuk en boeiend dat ik besloten heb voor mijzelf te beginnen!  Elke reportage is natuurlijk een waardevolle herinnering voor nu en voor later, het geeft mij ontzettend veel voldoening als ik mensen hiermee blij kan maken! 

Ik beschik over een mooie ruime fotostudio op bedrijventerrein de Houtwegen in Heemskerk. De studio is ruim en licht, heel geschikt om een portretfoto’s te maken, een leuke serie van je gezin of kinderen/groepen te fotograferen. Je kunt hier zelfs een fotoshoot-kinderfeestje vieren!
Door de mooie lichtinval is deze ruimte ook perfect voor Newborn-fotografie of portretten bij daglicht. Ik gebruik diverse achtergronden en accessoires om de foto’s zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Uiteraard kunnen de foto’s ook op locatie gemaakt worden. In deze omgeving zijn er genoeg mooie plekken, maar ik sta open voor uw eigen ideeën en wensen. 

Indien de omstandigheden het toelaten, kan ik ook bij u thuis komen. Vooral voor reportages met kinderen, geeft de eigen omgeving natuurlijk het beste resultaat.

Op verzoek stuur ik u graag vooraf een overzicht met mijn prijzen. U kunt ook bij mij terecht voor afdrukken in diverse maten en foto's op groot formaat of bijvoorbeeld op canvas. Neem alvast een kijkje bij de verschillende onderwerpen om ideeën op te doen en mijn portfolio te bekijken.

 
Stop Slideshow
FacebookInstagramWebsites for Photographers